Legemidler forårsaker utallige dødsfall - kosttilskudd ingen | Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon


   

 
 

 
Nyheter

 Behandling av barn

 Forbrukerombudet tilsynsvarsel

 Mangfald i behandlinga

 Skrivekurs med Geelmuyden

 Pasientsikkerhet - SABORG

 Må elska det ein held på med

 Aromatherapychallenge 2017

 Unnfallen helseforvaltning

 Utdanning til fytoterapeut

 Naturterapeuten 4-2016

 Brobyggerprisen 2016

 Alternativt ved depresjon

 På høstkonferanse 2016

 Erfaringsseminar 2016

 Samhandling om sikkerhet

 Vis alle artikler

 
Aktuelt i media

 
Utdanning

 
Kurs og møter

 
Internasjonalt

 
Etisk råd

 
Høringer

 
Pressemeldinger

 
Forskning

 
Medlemssider

 
Nyhetsbrev


 

09.04.2013
Legemidler forårsaker utallige dødsfall - kosttilskudd ingen

    
Selv om over halvparten av alle amerikanere bruker kosttilskudd, viser en rapport fra den amerikanske giftinformasjonssentralen (AAPCC) at kosttilskudd ikke har forårsaket et eneste dødsfall. Derimot finnes det rapporter som bekrefter at konvensjonell medisin forårsaker i overkant av 783 000 dødsfall i USA årlig. 


Utdrag av artikkelen «Kosttilskott 60 000 gånger säkrare än mediciner»
av Kommittén för Mänskliga Rättigheter i Sverige:

Til tross for alle advarsler og svartmalingskampanjer i media om hvor farlig kosttilskudd er - med rikelig spalteplass til instanser og personer som vil forby disse - er det altså ingen som til nå har dødd av disse. En rapport fra den amerikanske giftinformasjonssentralen som ble publisert i Clinical Tocicology viser at ingen til nå har dødd av verken multivitaminer, mineraler, vitamin A, B, C, D eller E. http://orthomolecular.org/resources/omns/v06n04.sh...

Det har heller ikke vært rapportert dødsfall på grunn av urter, aminosyrer, kinesisk medisin, ayurvedisk medisin, blå-grønne alger (stor medielarm i Sverige..!) eller homøopati. Likevel skal dette stoppes.

Den amerikanske giftinformasjonssentralen er den største og mest pålitelige i verden. Det finnes 61 giftinformasjonssentre i USA som holder nøye oppsyn med alle forgiftningstilfeller. Dersom alle de 154 millioner menneskene som bruker kosttilskudd hver dag tar en tablett daglig, blir det 56 milliarder doser årlig. Dersom de, som de fleste gjør, tar 3 - 4 piller daglig, får vi astronomiske sifre. Men ingen dødsfall. 

Hvor kommer så denne evinnelige larmen i media fra? Disse krigsoverskriftene? Hvor er likene? Gransker ikke journalistene rapportene som kommer? Og hvilket medium har rapportert den positive nyheten: "ingen dødsfall"?

Dersom de gikk i dybden på dette, ville de sannsynligvis også oppdaget den ekstremt urovekkende nyheten om at antallet bivirkninger fra reseptbelagte legemidler utgjør 2,2 millioner, og at antallet iatrogene (påført av leger) dødsfall i USA kommer opp i 783 936 årlig. For ikke å snakke om de enorme kostnadene dette medfører. http://www.doctoryourself.com/deathmed.html

Man kan helt sikkert sette spørsmålstegn ved den eksakte nøyaktigheten av disse høye tallene, men allerede de offisielle tallene er tilstrekkelig høye. Dessuten finnes det et mørketall som aldri blir rapportert til FDAs bivirkningssentral http://www.fda.gov og som på langt nær er så eksakt som giftinformasjonssentralens tall. Man antar at rapporteringen av bivirkninger til FDA kun utgjør 1 – 10 prosent av det reelle tallet.

Noe av det mest interessante med disse tallene, er hva de sier om forholdet mellom komplementær/alternativ medisin og skolemedisin. Og da kan vi også begynne å forstå hvordan og hvorfor nyhetsmediene manipuleres.

Ut fra disse tallene kan man også lure på hvorfor kinesisk medisin og ayurvedisk medisin (null dødsfall) skal forbys i EU, på lik linje med så godt som alle urtepreparater og praktisk talt alle homøopatiske midler. EUs mattilsyn (EFSA) har besluttet at alle hyller skal tømmes for slikt (EU-direktiv 2004/24/EF).

Samtidig foregår det til dels ukontrollert salg av giftige medisiner og vaksiner. De kolesterolsenkende statinene står for titusentalls dødsfall. Når det gjelder psykiatriens antipsykotiske legemidler, der pasientene utsettes for fedme, diabetes og for tidlig død, har hundretusentalls dødsfall vært nevnt. Flere legemiddelprodusetner er blitt saksøkt, blant annet AstraZeneca med Risperdal i en prosess der 26 000 pasienter og pårørende krevde milliardbeløp i erstatning. Bare i løpet av de siste årene har flere av de største legemiddelselskapene måttet punge ut med nærmere 20 milliarder dollar i bøter, skadeserstatninger og oppgjør for feilaktig markedsføring.

Det finnes alternativer til psykiatriens giftige legemidler. Det nye "grønne psykisk helsevernet" som stort sett er helt fritt for legemidler og som ofte benytter seg av kosttilskudd, viser seg å være svært effektivt.

Hvorfor skulle man ønske å dysse ned slike resultater og attpåtil sette en stopper for dette? Just follow the money!

Kommittén för Mänskliga Rättigheter, KMR (eng. Citizens Commission on Human Rights, CCHR) ble grunnlagt i 1969 for å undersøke og avsløre psykiatriske brudd mot menneskserettighetene. http://www.kmr.nu
 
------------ 
 
Den relative risiko 
ANH - Allience for Natural Health - har publisert et boblediagram http://kmr.nu/pdf/bubbles_graph_relative_risks.pdf der den relative størrelsen på boblene illustrerer risikoen for død. Et numerisk diagram viser på samme måte risikoen. Her sammenligner man med så godt som alt farlig vi utsettes for, for eksempel:
  • Kosttilskudd (x 1)
  • Urteterapi (x 8)
  • Smertestillende medisiner (x 348)
  • Arbeidsulykker (x 658)
  • Drukning (x 738)
  • Ulykker i hjemmet (x 7 000)
  • Trafikkulykker (x 3 238)
  • Motorsykkelulykker (x 35 319)
  • Bivirkninger fra medisiner (x 62 000)
  • Innleggelse på akuttavdeling (UK) (medisinske skader som er mulige å forhindre) (x 293 006) 
Se også
Natural health products ultra-safe and drugs as dangerous as war
http://www.anh-europe.org/news/anh-exclusive-natur...
 
------------
 
Relevant pressemelding fra NNH:
Legemiddelforbruk og naturmedisin - tid for nytenking?
http://nnh.no/article.aspx?id=966


 
OPPDATERT 29.03.2017

English info

 
 
Tlf. 22 33 32 20 Skippergata 9, 0152 Oslo post@nnh.no

Hosting av Hjelseth Computers