Fagskoleutdanning i biopati godkjent av NOKUT | Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon


   

 
 

 
Nyheter

 Behandling av barn

 Forbrukerombudet tilsynsvarsel

 Mangfald i behandlinga

 Skrivekurs med Geelmuyden

 Pasientsikkerhet - SABORG

 Må elska det ein held på med

 Aromatherapychallenge 2017

 Unnfallen helseforvaltning

 Utdanning til fytoterapeut

 Naturterapeuten 4-2016

 Brobyggerprisen 2016

 Alternativt ved depresjon

 På høstkonferanse 2016

 Erfaringsseminar 2016

 Samhandling om sikkerhet

 Vis alle artikler

 
Aktuelt i media

 
Utdanning

 
Kurs og møter

 
Internasjonalt

 
Etisk råd

 
Høringer

 
Pressemeldinger

 
Forskning

 
Medlemssider

 
Nyhetsbrev


 

05.04.2013
Fagskoleutdanning i biopati godkjent av NOKUT


3. april i år ble Tunsberg Medisinske Skole godkjent av NOKUT som fagskole. Studiet som nå er godkjent, er skolens 4-årige deltidsutdanning i biopati ved avdeling for naturmedisin i Asker. Vi gratulerer!


NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) er et faglig uavhengig organ under Kunnskapsdepartementet. NOKUTs formål er å sikre og fremme kvalitet i høyere utdanning og fagskoleutdanning.
 
I sin pressemelding skriver skolen: Arbeidet med å utforme søknaden startet tidlig i 2009 og ble sendt inn 15. februar 2012. Vi valgte å bruke lang tid på prosessen og gjøre et grundig arbeid. På denne måten ville vi kunne utvikle skolen som organisasjon parallelt med utformingen av søknaden. Samtidig ga det en mulighet til å få alle ansatte involvert i arbeidet.
 
I løpet av søknadsprosessen fikk skolen nye muligheter til å forbedre blant annet styringssystemer, kvaliteten på undervisningen og det faglige innholdet i studiet. Resultatet av dialogen med NOKUT har vært at utdanningen nå er bedre tilpasset for samfunnets behov og at studentenes rettigheter er bedre sikret. NOKUTs godkjenning betyr en økt profesjonalisering av utdanning innen naturmedisin i Norge.
 
Hva er biopati?
Biopati er et helhetlig analyse- og behandlingssystem innen naturmedisin som er basert på tradisjonell naturmedisin, orientalsk og vestlig medisin. Et viktig grunnlag for biopatien er å kombinere det beste fra flere forskjellige medisinske systemer. Biopati kalles også biologisk medisin og har etablert en sterk posisjon som en innovativ behandlingsmetode i løpet av de siste årene.
 
 
Tunsberg Medisinske Skoles egen pressemelding kan du lese på http://tunmed.wordpress.com/2013/04/05/fagskoleutd...


 
OPPDATERT 29.03.2017

English info

 
 
Tlf. 22 33 32 20 Skippergata 9, 0152 Oslo post@nnh.no

Hosting av Hjelseth Computers