Tourmaline - akupunktur uten nåler | Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon


   

 
 

 
Nyheter

 Mangfald i behandlinga

 Skrivekurs med Geelmuyden

 Pasientsikkerhet - SABORG

 Må elska det ein held på med

 Aromatherapychallenge 2017

 Unnfallen helseforvaltning

 Utdanning til fytoterapeut

 Naturterapeuten 4-2016

 Brobyggerprisen 2016

 Alternativt ved depresjon

 På høstkonferanse 2016

 Erfaringsseminar 2016

 Samhandling om sikkerhet

 Politiske meninger

 Naturterapeuten 3-2016

 Vis alle artikler

 
Aktuelt i media

 
Utdanning

 
Kurs og møter

 
Internasjonalt

 
Etisk råd

 
Høringer

 
Pressemeldinger

 
Forskning

 
Medlemssider

 
Nyhetsbrev


 

06.01.2011
Tourmaline - akupunktur uten nåler

   
Foto: Mat&Helse
Tourmaline - eller akupunktursteiner - er satt sammen av tre sorter stein, blant annet lavastein. Den keramiske tourmalinekulen er en positiv og negativ ladet ionekule og kan absorbere og balansere «overladede» og smertefulle områder og punkter på kroppen. Bladet Mat&Helse har intervjuet akupunktør MNNH reg. Mette Henning om bruk av Tourmaline-steiner i behandlingen.

Journalist Berit Kvifte skriver blant annet: Oftest når jeg skriver om ulike terapiformer, intervjuer jeg personer som har hatt en spesifikk lidelse og blitt bra /bedre. Denne gangen ville jeg teste ut metoden selv. Mette Henning ante ingenting om samboeren min Pål eller meg, men traff blink. Da blir man en smule paff. Jeg tenker på hvor lang tid det ville tatt å finne ut tilsvarende skavanker i det offentlige helsesystemet. Det ville i første rekke krevd besøk hos fastlegen, deretter henvisninger til røntgen, CT eller MR, påfølgende behandlinger og medisiner over flere måneder. Mette gjorde det på 5-10 minutter. Behandlingen startet idet steinene ble limt på. Effekten kunne merkes umiddelbart.

-Jeg er opptatt av at skolemedisin og alternativ medisin skal fungere sammen, men det er en interessant tanke du er inne på der, sier Mette Henning, som har brukt Tourmaline-steiner i snart fire år.

Hun var ferdig utdannet klassisk akupunktør i 1992, og brukte nåler i behandlingen inntil hun fikk tilsendt et brett med Tourmaline-steiner i 2006. Det tok litt tid for henne å fordøye at man kunne få like god effekt av steinene som nålene.

Til tross for at Tourmaline - behandlingsmessig - står av seg selv, anbefaler Mette at du oppsøker terapeut som med neurometeret kan måle ut eksakt hvor steinene skal settes, og ikke minst få en korrekt diagnose. Det kan være ting du ikke vet om selv som kan leses av på et neurometer, og det kan være ting som trenger medisinsk behandling som strakstiltak. Neurometeret som du for øvrig finner på tredje hvert japanske sykehus, måler frekvensene i organene via kroppens akupunkturpunkter.

Les hele artikkelen AKUPUNKTUR UTEN NÅLER [Mat&Helse 03.01.2011]
http://www.matoghelse.no/helse/2011/01/03/akupunkt...


 
OPPDATERT 18.03.2017

English info

 
 
Tlf. 22 33 32 20 Skippergata 9, 0152 Oslo post@nnh.no

Hosting av Hjelseth Computers