Terapeut med drivkraft og engasjement | Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon


   

 
 

 
Nyheter

 Mangfald i behandlinga

 Skrivekurs med Geelmuyden

 Pasientsikkerhet - SABORG

 Må elska det ein held på med

 Aromatherapychallenge 2017

 Unnfallen helseforvaltning

 Utdanning til fytoterapeut

 Naturterapeuten 4-2016

 Brobyggerprisen 2016

 Alternativt ved depresjon

 På høstkonferanse 2016

 Erfaringsseminar 2016

 Samhandling om sikkerhet

 Politiske meninger

 Naturterapeuten 3-2016

 Vis alle artikler

 
Aktuelt i media

 
Utdanning

 
Kurs og møter

 
Internasjonalt

 
Etisk råd

 
Høringer

 
Pressemeldinger

 
Forskning

 
Medlemssider

 
Nyhetsbrev


 

19.03.2009
Terapeut med drivkraft og engasjement

   
Å holde tritt med biopat og fytoterapeut Anne Victoria Heiberg der hun legger i vei mellom bakgrunnshistorikk og nåtid, mellom brennende ideologisk engasjement og hverdagens nødvendige pågangsmot, er ikke lett. Anne Victoria har drivkraft og urokkelig tro på det hun holder på med - og legger ikke det minste skjul på det!


Av Svein Johannessen
Redaktør
redaksjon@nnh.no

- Jeg har alltid vært trygg i forhold til det jeg har holdt på med, helt siden jeg som nyutdannet terapeut fra Biopat- og urteskolen i København begynte å praktisere i 1993 og frem til nå. Forskjellen fra da til nå er at jeg selvfølgelig har mer erfaring, og at jeg er mye flinkere. Dessuten merker jeg tydelig i min daglige praksis at alternativ behandling er atskillig mer anerkjent nå enn for 15 år siden. Her er det gjort en god jobb både innad i bransjen selv og utad mot politikere, styresmakter og mannen i gata.

DEN DAGLIGE DRIFT
Anne Victoria eier og driver klinikken «Terapeutene i Sandvika» - et arbeidsfellesskap med 10 terapeuter innen naturmedisin, kroppsterapi og psykoterapi. Terapeutene er allsidige og driver med alt fra biopati, aromaterapi, lymfedrenasje, lyskupunktur, otopati, kinesiologi og soneterapi. Den grunnleggende målsettingen er å rette opp og behandle de grunnleggende årsakene til ubalanse hos pasientene.

- Det fine med slike arbeidsfellesskap er at terapeutene utfyller hverandre rent faglig og kan samarbeide ved behov.

Anne Victoria bruker selv begrepet «naturmedisinsk helsesjekk og behandling» i sin markedsføring og ser på seg selv som «naturmedisinens svar på fastlegen». I løpet av sin karriere som behandler har hun da også opparbeidet seg et fast klientell som kommer innom for sjekk, råd og veiledning, gjerne også med spørsmål om andre terapiformer.

- Det viktig for meg å ha et godt nettverk av spesialister jeg kan samarbeide med og sende mine pasienter videre til - også utenfor egen klinikk. Etter godt og vel 15 år som praktiserende terapeut, aktiv i ulike organisasjoner og daglig leder for tverrfaglige klinikker, har jeg opparbeidet meg god oversikt over tilgjengelige tilbud og også hatt anledning til å kvalitetssikre de jeg selv henviser til. Denne tjenesten er en fin ekstraressurs på klinikken!

------------

Se også
http://www.terapeutene.no


Last ned artikkelen i sin helhet i vedlegget under.


Vedlegg:
Terapeut med drivkraft og engasjement - NT 01/09


 
OPPDATERT 18.03.2017

English info

 
 
Tlf. 22 33 32 20 Skippergata 9, 0152 Oslo post@nnh.no

Hosting av Hjelseth Computers