Prøv Naturterapeuten i digital utgave! | Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon


   

 
 

 
Nyheter

 Mangfald i behandlinga

 Skrivekurs med Geelmuyden

 Pasientsikkerhet - SABORG

 Må elska det ein held på med

 Aromatherapychallenge 2017

 Unnfallen helseforvaltning

 Utdanning til fytoterapeut

 Naturterapeuten 4-2016

 Brobyggerprisen 2016

 Alternativt ved depresjon

 På høstkonferanse 2016

 Erfaringsseminar 2016

 Samhandling om sikkerhet

 Politiske meninger

 Naturterapeuten 3-2016

 Vis alle artikler

 
Aktuelt i media

 
Utdanning

 
Kurs og møter

 
Internasjonalt

 
Etisk råd

 
Høringer

 
Pressemeldinger

 
Forskning

 
Medlemssider

 
Nyhetsbrev


 

06.07.2015
Prøv Naturterapeuten i digital utgave!

    
NNHs tidsskrift for naturmedisin oppgraderes for digital publisering på nettbrett. I fremtiden vil enkelte utgaver publiseres både på papir og digitalt og enkelte kun digitalt.
 
Her kan du teste den digitale utgaven av Naturterapeuten 02/2015.
Det er nye tider for Naturterapeuten - NNHs tidsskrift for naturmedisin. Nytt av året er at vi satser på å utvikle en nettbasert utgave av tidsskriftet. Den digitale utgaven av nr 2/2015 er en utvidet utgave av pairutgaven. Vår neste utgivelse - nr 3/2015 - utgis digitalt. Planen er at vi sender ut to papirutgaver og to digitale utgaver pr år.

Fordelene med denne løsningen mener vi er mange. Det gir oss en langt større fleksibilitet når det gjelder omfanget av innholdet. Det blir plass til lengre artikler, og artikler følges opp med lenker til videre fordypning i stoffet. Annonsørene får nye muligheter til å presentere og informere om sine produkter og tjenester, noe som er svært viktig i markedsføringsøyemed.

Ved å redusere de store utgiftene postutsendelse medfører, mener vi også at NNH frigjør midler som kan anvendes på bedre måter til fordel for medlemmene. Vi innser at ikke alle våre lesere er like glade for å skulle lese digitale utgaver, men håper at den faglige interessen og nysgjerrigheten vil bidra til at Naturterapeuten blir lest uansett om den kommer som papirutgave eller på nett.
 
Den digitale utgaven av Naturterapeuten nr 2/2015 ligger som en interaktiv pdf-fil for nedlasting fra http://www.nnh.no/vedlegg/NT2-digital-2015.pdf
Den er tilpasset nettbrett, men kan også leses på vanlig pc/mac.
 
De fleste annonsene har lenker til deres webside. Når du trykker på disse kan du få spørsmål om du tillater at lenken skal åpnes. Trykk på «allow» eller «tillat» for å få åpnet nettsiden. 

Den lille rundingen med bokstaven «i», som ligger nederst på hver side, er lenket til innholdsfortegnelsen som også er interaktiv, slik at du raskt kan velge den artikkelen du vil lese.
Det er flere måter å lese den digitale utgaven på, men det beste er å laste den ned og lagre den på egen pc, mac eller nettbrett:
  • Nettleser:
    Klikk på lenken og åpne utgaven.
  • Pdf-leser:
    Klikk på lenken, lagre den på egen pc, mac eller nettbrett og åpne den den i pdf-leser (f.eks. Acrobate Reader).
  • E-bokleser:
    Klikk på lenken og åpne utgaven med en e-bokleser-app. Utgaven vil da lastes ned til ditt nettbrett. Det finnes flere e-bokleser-app'er til nedlasting både på Google Play og i App Atore. Her er noen forslag:
 
For iPad laster du ned iBooks i App Store https://itunes.apple.com/no/app/ibooks/id364709193...
 
 
For Android laster du ned Universal Book Reader:
 
God lesning! 
 
Gi gjerne tilbakemelding på tekniske problemer eller annet i forbindelse med bruk av denne utgaven til nettredaksjon@nnh.no
eller design@nnh.no


 
OPPDATERT 18.03.2017

English info

 
 
Tlf. 22 33 32 20 Skippergata 9, 0152 Oslo post@nnh.no

Hosting av Hjelseth Computers