Vellykket landsmøte og fagseminar | Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon


   

 
 

 
Nyheter

 Mangfald i behandlinga

 Skrivekurs med Geelmuyden

 Pasientsikkerhet - SABORG

 Må elska det ein held på med

 Aromatherapychallenge 2017

 Unnfallen helseforvaltning

 Utdanning til fytoterapeut

 Naturterapeuten 4-2016

 Brobyggerprisen 2016

 Alternativt ved depresjon

 På høstkonferanse 2016

 Erfaringsseminar 2016

 Samhandling om sikkerhet

 Politiske meninger

 Naturterapeuten 3-2016

 Vis alle artikler

 
Aktuelt i media

 
Utdanning

 
Kurs og møter

 
Internasjonalt

 
Etisk råd

 
Høringer

 
Pressemeldinger

 
Forskning

 
Medlemssider

 
Nyhetsbrev


 

25.03.2014
Vellykket landsmøte og fagseminar

NNHs nye sentralstyre

Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH) gjennomførte i helga et vellykket landsmøte og fagseminar. NNHs nye sentralstyre består av representanter med en allsidig kompetanse, både innenfor det naturmedisinske fagfeltet og andre fagområder som er viktige i et styrearbeid.


John Petter Lindeland ble gjenvalgt som leder for en ny periode på to år.
 
Det nye sentralstyret ble utvidet med to medlemmer i forhold til det forrige. Tre av medlemmene er nye. Turid Jacobsen valgte i år ikke å ta gjenvalg.  Hun har vært en nestor i organisasjonen gjennom mange år, med verv i ulike organer.  NNH ønsker å takke henne for det store arbeidet hun har nedlagt i organisasjonen, og ønske lykke til videre. 
 
Det nye styret er:
  • Leder John Petter Lindeland
  • Jeanette Førland
  • Britt Mengkrogen
  • Trine Hamnvik
  • Maria Hauge
  • Gunnar Pedersen
  • Bjørn Kaupang
De øvrige tillitsvalgte vil du etter hvert finne på nettsiden under Om NNH – Arbeidsgrupper http://nnh.no/article.aspx?mainid=2&id=427
 
Fagseminar
Fagseminaret ble innledet med et foredrag av Kraniosakralterapeut MNNH Trine Hamnvik fredags kveld, like etter landsmøtets slutt. Tema her var Kraniosakralterapi og forholdet til andre terapier. Hamnvik klarte på en god måte å gi en innføring i det teoretiske grunnlaget for denne terapiformen, samtidig som hun knyttet forbindelseslinjer til andre.
 
Dagen etter var det duket for to hovedforedrag: Fem element akupunktur og Polaritetsterapi
Akupunktør MNNH Henrik Mathisen, gav en smakebit innenfor det omfattende temaet fem-element-læren, som er en del av grunnteorien innen akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin. Det å se hele menneske, både som organisme og biografi, er sentralt når det gjelder behandlingsstrategi og for å oppnå varige resultater. Mathisen fremla et pasientkasus for å vise hvordan han bruker teorien i praksis.
 
Polaritetsterapeutene Gunnar Pedersen, Unnolv Bjerknes og Mari-Anne Kjærnet Høiseth fortalte om grunnprinsippene innenfor denne terapiformen: behandlingsteknikker, øvelser, kosthold og rensende dietter og selvutvikling. En del teknikker ble også vist i praksis, både på behandlingsbenken og som enkeltøvelser.
 
Seminaret ble avsluttet med foredrag av to leverandører.  Oddvar Forsberg presenterte havplasmaproduktet Quinton, og Tove Lindemann produkter fra Forever living.


 
OPPDATERT 18.03.2017

English info

 
 
Tlf. 22 33 32 20 Skippergata 9, 0152 Oslo post@nnh.no

Hosting av Hjelseth Computers