Kjære alle sammen, Godt Nytt År! | Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon


   

 
 

 
Nyheter

 
Aktuelt i media

 
Utdanning

 
Kurs og møter

 
Internasjonalt

 
Etisk råd

 
Høringer

 
Pressemeldinger

 
Forskning

 
Medlemssider

 
Nyhetsbrev


 

06.01.2016
Kjære alle sammen, Godt Nytt År!


Som dere sikkert har lest i den siste utgave av Naturterapeuten, har NNH fått ny organisasjonssekretær. Jeg er svært heldig som har fått denne viktige oppgaven og gleder meg til det videre arbeidet.


I høst ble jeg kjent med styret og medarbeiderne på kontoret. Jeg ble tatt godt imot. Sigrun har sørget for grundig informasjon og opplæring. Tusen takk til dere.
 
I det nye året ser jeg frem til å bli bedre kjent med våre medlemmer, fagråd og komiteer. Jeg har latt meg imponere over det dere har kjempet for og fått til. Det er få organisasjoner jeg kjenner til som kan vise til en slik fremgang på så kort tid.

Naturterapi er en viktig helsetradisjon, helsenæring og en nødvendighet for vesentlige deler av landets befolkning. Vi står foran spennende utfordringer i tiden som kommer. For å gjøre NNH enda bedre, skal vi stå sammen i kampen mot de som kritiserer oss på usaklig grunnlag.  Det viktigste arbeidet for oss i ledelsen vil likevel være å overbevise de som sitter med makta - våre folkevalgte - om at naturterapi er en del av det norske helsetilbudet, og dermed fortjener alle våre medlemmer respekt og bedre vilkår.

Dersom dere har noe på hjertet, tanker og innspill om videreutvikling av NNH som organisasjon, ta gjerne kontakt med meg. Jeg treffes på kontoret de fleste ukedagene og er alltid tilgjengelig på telefon 468 24 840 og mail org@nnh.no

På vegne av oss ved hovedkontoret, ønsker jeg alle naturterapeuter og administrasjonsmedarbeidere i NNH, lykke til med den viktige jobben dere gjør!

Vennlig hilsen
Lidia Ivanova Myhre
organisasjonssekretær NNH 
 


 
OPPDATERT 18.03.2017

English info

 
 
Tlf. 22 33 32 20 Skippergata 9, 0152 Oslo post@nnh.no

Hosting av Hjelseth Computers